Rebecka Haak


Rebecka Haak är sångerska och låtskrivare som är bosatt i Trollhättan, Sverige. Hon har lång erfarenhet av uppträdande och har en bred repertoar inom pop, rock, soul och jazz genren. Hon växte upp i "lilla Paris" - Vänersborg och började sin musikaliska bana i tidig ålder på skolans revyer/shower. Fiol var hennes första instrument som hon lärde sig, sedan kom sången, gitarren och pianot. Idag ligger hennes fokus på sången och låtskriveriet.

 Hon jobbar med rutinerade musiker och andra artister och hon ingår i olika musikprojekt där hon agerar låtskrivare och sångerska. Under namnet REBECKA HAAK kan man höra hennes egna musik och soloprojekt. Vemodiga texter, främst på engelska inom singer/songwriter genren med mycket dynamik och känsla.
Men hon ingår även i projekt där det skrivs country/pop låtar och hon lånar ut sin röst till andra låtskrivare och företag som behöver en föränderlig röst. Men hon är även sångerska och låtskrivare i rockbandet The Kings Of Queens som kör mer hård musik med stora stråkarrangemang.

Rebecka Haak hyrs in till evenemang och tillställningar, både till företag och privatpersoner med band eller mindre duo/trio grupper. Där anpassar hon allt låtmaterial till det specifika evenemanget för att det ska passa perfekt till ändamålet och sjunger gärna olika sorters låtar inom pop/rock/soul/jazz genren. 

Hon producerar även egna konserter och shower som kan ses av allmänhet på scener runtomkring och som även går att boka.

Hon är även grundaren av projektet FOCUS LA FEMME - som främjar kvinnliga aktörer i musikbranschen. 
Där hon just nu jobbar som Kreativ Ledare, Arrangemangsansvarig och där hon även har ett stort ansvar för all marknadsföring.